Fiske | Eyecenter

LeechFaceHemsida

Ta ditt fiske till nya nivåer med Leechs polariserande solglasögon

Tillsammans med Leech erbjuder nu EyeCenter skräddarsydda polariserande solglasögon för att optimera ditt fiske. Tack vare ett tunt filter tar de polariserande solglasögonen bort reflexerna från vattenytan och gör det möjligt att se under vattnet, en enorm fördel för att hitta gömmor och fisk.

Läs mer på deras hemsida eller besök leechstore.com nu för att beställa dina sportfiskeglasögon!

Leechs sportfiskeglasögon kommer i 4 olika linsnyanser som alla har egna egenskaper. Beroende på dina preferenser är det viktigt att välja rätt linsnyans för rätt situation.

Koppar

En komposition av den gråa och gula linsen. Passar bäst för strömmande vatten med mycket sten. Linsen är även väldigt passande i dimmigt ljus, oftast något man möter tidigt på morgonen, kvällstid eller vid dimma.

Grå

Färgnyansen kan variera från ljusare till mörkare grå. Är bäst för att behålla färgerna och minska ljusstyrkan, däremot förbättrar dem inte kontrasten.

Gul

Utmärkt val för att öka kontrasten vid sämre ljus. Den gula linsen är även utmärkt under dimmigare förhållanden, särskilt mött tidigt på morgonen. Färgen kan ses som obehaglig för personer som är känsliga mot ljus.

Rosa

Det bästa valet vid fiske i klart vatten eller lugnare strömmar. I andra förhållande blir dessa utkonkurrerade av andra linsnyanser.

 

Boka tid hos oss

 

Våra Öppettider:

Måndag – Fredag 09,00-18,00

Lördag 10,00-15,00

Välkomna!

 


Telefon: 08 – 24 40 55


Boka tid hos oss nu


Norrlandsgatan 18
111 43 Stockholm

Visa större karta


EyeCenter har av Alltomlinser.se utsetts till en av Stockholms rekommenderade optiker och ögonläkare


Populära sidor


  • Bågar och glas för alla seenden och utseenden
  • Ett ögonblick med ögonläkaren
  • Optiker
  • Progressiva glas gör livet enklare än du hade hoppats på
  • Stockholms största utbud av barnglasögon